41 Lothbury, London EC2R 7HG, United Kingdom

Banka kur dhe ku të duash.

Përpara se të mund të bankoni, duhet të hapni një llogari E-Fast Service ® dhe të regjistroheni për banking dixhital.

Bëhuni klient
Kartat bazë

Ky opsion është i përsosur nëse nuk keni përvojë me bankingun online, por dëshironi të keni një kartë bankare për të gjitha llojet e pagesave në monedhat e zgjedhura.

Bëhuni klient
Karta standarde

Kjo ofertë ju ofron ndihmë të plotë për nevojat tuaja financiare dhe është në gjendje të mbulojë nevojat e klientëve privatë dhe profesionistë.

Bëhuni klient
Kartat Premium

Kjo kartë bankare nga E-Fast Service ® është dëshmuar të jetë një zgjidhje e shkëlqyer financiare për korporatat e mëdha dhe bizneset ndërkombëtare në mbarë botën.

Bëhuni klient